Despre TDG-BIHOR.ro

Comercializăm, la preţuri de depozit en-gros, ţigări, detergenţi şi produse de înaltă calitate pentru curăţenie şi igienă personală, pe raza judeţului Bihor prin intermediul agenţilor de vânzări, iar pe restul teritoriului prin curierat.

Informaţii despre produse

Vă stăm la dispoziţie dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare legate de produsele comercializate.

Ne puteţi contacta telefonic la numărul (+4) 0722 306 473, sau prin e-mail la adresa contact@tdg-bihor.ro

Comanda

Pentru a comanda de pe site-ul nostru, aveţi 2 opţiuni:

1: Comandă telefonică la numărul (+4) 0722 306 473

2: Comandă online - folosind meniul de sus, navigaţi prin categoriile de produse. Pentru a adăuga produsul în coş, introduceţi cantitatea dorită şi apăsaţi pe butonul "Adaugă în coş". După adăugarea tuturor produselor în coş, apăsaţi pe Coşul meu şi finalizaţi comanda.

Livrarea

Produsele comandate de dumneavoastră vor fi livrate în cel mai scurt timp de la confirmarea telefonică a comenzii. De asemenea, dacă se specifică o altă dată de livrare, vom livra produsele în acea dată. Produsele sunt ambalate corespunzător pentru a nu se deteriora în timpul transportului.

Livrarea în judeţul Bihor a comenzilor de peste 100.00 lei se face gratuit, în anumite condiţii legate de rutele agenţilor de vânzări.

Livrarea în judeţul Bihor a comenzilor sub 100.00 lei se face percepându-se o taxa de 10.00 lei.

Livrarea în restul teritoriului se face prin curierat, costurile expedierii se negociază ulterior, în funcţie de comandă.

Important

Comercializarea ţigărilor se face respectând legile în vigoare ( în cazul vânzării către persoane fizice, se aplică preţul maximal, iar comercializarea către minori este interzisă ).